< Terug naar overzicht

Laat studenten gratis één van uw collectieve reële leervragen onderzoeken

Gratis ‘Learning & Development’-consultancy door studenten van de EHSAL Management School? Het kan, ook voor u, door studenten Postgraduaat HRM 2016-2017. En het is nog makkelijk te krijgen ook.

De studenten van het postgraduaat HRM aan de EHSAL Management School, een samenwerking tussen KU Leuven en de Odisee Hogeschool, willen graag uw medewerking voor het eindwerk Learning & Development. Voor u zit er gratis consultancy aan vast! Van docente Veronika Wuyts, organisatiecoach bij Talents@work en auteur van het recente boek ‘Goed Bezig Checkup’, krijgen de studenten de opdracht een reële leerbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het Acht-Veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Veronika Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn één van hun collectieve leervragen of -behoeften te laten onderzoeken. Uw project start op 1 november 2016 en uw resultaten hebt u op 20 april 2017.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om één collectieve, reële en nog uit te werken leerbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2015-2016: PepsiCo, Provant, Cofely, Familiezorg Oost-Vlaanderen, MPC Sint-Franciscus, Kanselarij van de Eerste Minister. In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Ontex, Bozar, Karel De Grote Hogeschool, Baloise, Agfa, KBC, UZ-VUB, AZ Groeninghe, Agentschap Natuur en Bos, Inovant, Armonea. Colruyt, Senior Assist, VLS, USG Services, AZ Alma, FOD Volksgezondheid, Siemens, Umicore, Chartis, Groep P&V (Vivium), Corelio Printing, Hof Van Beroep Antwerpen, Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start People, UZ Gent en andere.

Voor informatie en vragen: contacteer Veronika Wuyts op 0495/61.72.23 of via veronika.wuyts@talentsatwork.be. Dan ontvangt u ook meteen ook het lastenboek met alle info.


Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen