< Terug naar overzicht

Laat EMS-studenten GRATIS één van uw collectieve reële leervragen onderzoeken

Gratis consultancy over learning & development? Het kan dankzij de studenten van het postgraduaat HRM 2017-2018 aan de EHSAL Management School (EMS). Ook iets voor u?

De studenten van het postgraduaat HRM aan de EHSAL Management School (EMS), een samenwerking tussen de KU Leuven en de Odisee Hogeschool, willen graag uw medewerking voor het eindwerk Learning & Development. Voor u zit er gratis consultancy aan vast!

Van docente Veronika Wuyts, organisatiecoach bij Talents@work en auteur van het boek ‘Goed Bezig Check-up’, krijgen de studenten de opdracht één reële leerbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het Acht-Veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Veronika Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn één van hun collectieve leervragen te laten onderzoeken.

Uw project start vanaf 1 november 2017 en uw resultaten hebt u op 19 april 2018. Uw aanvraag ontvangen we graag voor 1 oktober 2017.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om één collectieve, reële en nog uit te werken leerbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2016-2017: RealDolmen, AXA, Planet Talent, Talent in Motion, Syntra West en AG insurance. In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: PepsiCo, Provant, Cofely, Familiezorg Oost-Vlaanderen, MPC Sint-Franciscus, Kanselarij van de Eerste Minister, Ontex, Bozar, Karel De Grote Hogeschool, Baloise, Agfa, KBC, UZ-VUB, AZ Groeninge, Agentschap Natuur en Bos, Inovant, Armonea. Colruyt, Senior Assist, VLS, USG Services, AZ Alma, FOD Volksgezondheid, Siemens, Umicore, Chartis, Groep P&V (Vivium), Corelio Printing, Hof Van Beroep Antwerpen, Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start People, UZ Gent, …

Voor informatie en vragen: contacteer Veronika Wuyts op 0495/61.72.23 of via veronika.wuyts@talentsatwork.be.

 

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen