< Terug naar overzicht

Laat EHSAL-studenten één van uw reële vormingsvragen onderzoeken

Gratis Learning & Development consultancy door EHSAL Management School Studenten Postgraduaat HRM 2013-2014, ook voor u? De studenten van het postgraduaat HRM aan de EHSAL Management School, partner in de HUB (Hogeschool-Universiteit Brussel), willen graag uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u zit er gratis consultancy aan vast.

Van docente Veronika Wuyts, certified coach en trainer bij Talents@Work, krijgen de studenten de opdracht één reële vormingsbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het Acht-Veldenmodel van Kessels.

Om dit te realiseren, zoeken Veronika Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn één van hun collectieve en nog niet uitgewerkte vormingsvragen te laten analyseren. Het project loopt tussen 1 november 2013 en 24 april 2014. Uw vraag wordt daarom verwacht voor 1 oktober 2013.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om één collectieve, reële en nog uit te werken vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2012-2013: Colruyt, Senior Assist, Stad Ronse, VLS, USG Services, AZ Alma, FOD Volksgezondheid.

In de voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Siemens, Umicore, Chartis, Groep P&V (Vivium), Corelio Printing, Hof Van Beroep Antwerpen, Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start People, UZ Gent,…

Voor informatie en vragen
Contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@talentsatwork.be of via haar pagina op de themasite Coaching van HR Square.

In HRSquare 49 verscheen hierover een artikel met Veronika Wuyts rond het in kaart brengen van opleidingsbehoeften. Bent u lid van HR Square, dan kunt u het artikel online lezen.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen