< Terug naar overzicht

Katrien Remy selectieverantwoordelijke bij Colruyt

Katrien Remy is sinds kort selectieverantwoordelijke bij Colruyt te Halle. Na een opleiding zal ze de functie van selectieverantwoordelijke voor de distributiecentra op zich nemen.

Katrien Remy studeerde in 2001 af als tolk aan de Mercator Hogeschool in Gent. Later behaalde ze ook een graduaat Communicatiebeheer aan de Arteveldehogeschool te Gent. Na haar studies werd ze medewerkster op de klantendienst bij een groothandel in interieur. Daarna ging ze aan de slag bij DHL Global Mail te Sint-Pieters-Woluwe, waar ze de administratieve ondersteuning van de accountmanagers verzorgde, en de klantendossiers en prospectie opvolgde.

Voor ze in dienst trad bij Colruyt, was Remy medewerkster op de dienst werving en selectie bij Lidl Belgium te Merelbeke. Ze screende er cv’s, organiseerde job- en infodagen in Vlaanderen en Wallonië, deed de administratieve verwerking en opvolging van kandidatendossiers en hield de database up-to-date.

Bij Colruyt analyseert Remy de binnenkomende cv’s. Tevens neemt ze interviews af van de basisprofielen (bedienden, verkopers en magazijniers). Op termijn zal ze als tweede selectieverantwoordelijke het pakket ‘distributiecentra’ opnemen.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen