< Terug naar overzicht

Jeffrey Pfeffer op 24 september in Brussel

"Jeffrey Pfeffer is coming in September. Let me be blunt, Jeffrey is 30 to 40 percent smarter than me. I love working with people that are smarter than me."

Dat citaat komt uit de masterclass die Dave Ulrich in Brussel gaf op 27 mei – en de meest invloedrijke HR-managementdenker heeft niet zomaar zo veel lof over voor een collega.

Op dinsdag 24 september geeft professor Pfeffer zelf een masterclass in Brussel. Onder de titel ‘The Return from Investing in People’ geeft hij onderzoek, cases én concreet advies, niet alleen over de wijze waarop bedrijven beduidend betere resultaten kunnen boeken als ze meer aandacht besteden aan hun medewerkers, maar ook over de manier waarop HRM dat straffe statement kan bewijzen.

In HR Square van juni vindt u alvast een interview met de hoogleraar Organizational Behavior aan de Graduate School of Business van Stanford University en auteur van HR-klassiekers als ‘Competitive Advantage through People’. Daar heeft hij het vooral over de huidige arbeidsrelaties en het wel en wee van HR.

Mis deze unieke kans niet om hem in Brussel zelf te ontmoeten en nieuwe inzichten te leren. Afspraak op dinsdag 24 september 2013, van 9 tot 17 uur in Brussels44Center.

Alle info en inschrijvingen: www.hrsquare.be.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen