< Terug naar overzicht

Innovatieve ideeën testen in de Work-out Room van VDAB

In de Work-out Room van de VDAB kunnen bedrijven, burgers en andere overheidsinstanties creatieve oplossingen voor de huidige of toekomstige arbeidsmarktproblemen delen en feedback krijgen.

Sinds 23 mei 2019 heeft de VDAB er een nieuwe ruimte bij: de Work-out Room. Het is een ontmoetingsplek waar burgers, start-ups, bedrijven en andere overheidsorganisaties innovatieve ideeën kunnen delen om de arbeidsmarkt een boost te geven. “De VDAB focust niet alleen op werkzoekenden en matching van vacatures, maar wil ook elke Vlaming helpen om een zinvolle loopbaan uit te bouwen. Daarvoor heeft de arbeidsmarkt innovatieve ideeën nodig en willen we innovatie stimuleren.”, zegt gedelegeerd bestuurder Fons Leroy.

Dat doel wil het agentschap bereiken in samenwerking met burgers en bedrijven. Zij kunnen in de Work-out Room hun creatieve oplossingen voor de huidige of toekomstige arbeidsmarktproblemen laten zien en feedback krijgen. De VDAB ondersteunt iedereen die wil samenwerken om impactvolle diensten, acties, technologie en ondernemingen op touw te zetten. Zo zullen enkele innovatieve start-ups uit een opstartprogramma van IMEC, het Europees onderzoekscentrum voor IT en technologie, in de Work-out Room ondersteuning krijgen.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen