< Terug naar overzicht

HR Motard ontmoet het Front voor Wanorde

Ferm fris en druilerig, zo was het weer tijdens de eerste seizoensrit door het Meetjesland op 21 maart. Slechts vijf HR Motards waren op post, maar dat kon de pret niet drukken. Zeker niet toen de dapperen op de Markt in Aalter op het Front voor Wanorde stootten.

Weer of geen weer, een goede rit hoort afgesloten te worden op een terras. Zo deden we het dus ook op het Cremlin van Oost-Vlaanderen. Alwaar plots en geheel uit het niets een stellage met witte doeken werd opgetrokken. Het bleek een actie van het Front voor Wanorde te zijn. Een woordvoerder van deze organisatie verzocht ons - net als een pak andere passanten - te poseren voor een fotoshoot.
Omdat we nog niet van de slechtste zijn en altijd bereid gevonden worden diverse cultuuruitingen te steunen, voldeden we aan het verzoek. De jongens en meisjes van Wanorde waren namelijk aan de voorbereidende werkzaamheden bezig voor een reusachtige fotocollage met (zo bleek later) 800 figuranten, allen geportretteerd op dezelfde plek. Op 22 april wordt het kunstwerk gepresenteerd. En wordt HR Motard dus ook artisitiek vereeuwigd. Naar verluidt staan wij zelfs op de eerste rij van het paneel van 3 x 1,5 meter. Als ze dat maar niet pikken!
Op de site van het Front vindt u onder meer de foto's van uw vrienden. Klik op 'derde opname 21 maart'.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen