< Terug naar overzicht

HR-groep ASAP neemt Ritmo HR Partner over

Uitzendgroep ASAP neemt Ritmo over (als de mededingingscommissie haar goedkeuring verleent). Met de 20 nieuwe kantoren vergroot ASAP zijn marktaandeel in Antwerpen en krijgt de groep er vooral nichemarkten bij zoals haven & maritiem, technics, contactcenters en artiesten.

Door de overname stijgt de omzet dit jaar bij ASAP HR Group naar 220 miljoen euro en het personeelsbestand naar 420 personen. Al sinds 2007 is het Limburgse familiebedrijf op de overnametoer met de integratie van All Right Interim, Techno-Assist, GIL Interim en de Belgische Tènce Interim-kantoren. Met de nieuwe aanwinst klimt de groep van de negende naar de zesde plaats in de sector.

Ritmo, opgericht in 1987, heeft 20 kantoren, 6 inhouses en boekt meer dan 50 miljoen euro omzet in uitzendarbeid (met enkele interessante niches, zoals haven & maritiem) en dienstencheques. Het bedrijf is vooral actief op de as Brussel-Antwerpen, telt 65 werknemers en stelt dagelijks zo’n 1100 uitzendkrachten tewerk.

ASAP HR Group heeft 60 vestigingen in België. Naast uitzendwerk, is de groep actief in andere HR-domeinen, zoals werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, poetshulp via dienstencheques en de integratie van HR-software.

Bron: ASAP (asap.be)

 

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen