< Terug naar overzicht

HR-ambassadeur 2021-2022: Aquafin!

Het HR-team van Aquafin is de HR-ambassadeur 2021-2022. Die award is gisteren uitgereikt tijdens het HR Gala in de Gentse Ghelamco-arena. Martine Tanghe kreeg de INTO-prijs.

Het HR Gala wil aan het vakgebied van Human Resources Management of personeelsbeleid extra visibiliteit geven. Het evenement verleent al vijftien jaar een ambassadeursopdracht aan een bedrijf of persoon die als ‘best practice’ kan worden aanzien op het vlak van HR. Verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied staan centraal bij de keuze van de ambassadeur. Als partner van het HR Gala steunt HR Square deze doelstelling volledig.

"Voor onze HR-community – maar zeker voor de organisatie en alle betrokkenen – zal deze editie te boek staan als de eerste editie na 2 jaar Corona-ellende. Met 560 deelnemers een (uitverkocht) succes", zegt Joris Vandersteene, Senior Manager bij het Verbond van Belgische Ondernemingen en bestuurder van het HR GALA.

Het HR-team van Aquafin wordt een jaar lang het HR-boegbeeld en mag zich toevoegen aan een rij inspirerende voor-gangers. Eerder mochten onder andere Carglass (2020), Emmaüs (2019), Mathieu Gijbels (2018) en MediaMarkt België (2017) zich ambassadeur noemen.

Joris Vandersteene: "Ook de andere genomineerden zijn stuk voor stuk ambassadeurs voor het vakgebied. Naast onze winnaar Aquafin waren Argenta, Novartis en Triodos prachtige challengers in de eindronde, met een HR-beleid om trots op te zijn."

Ook Martine Tanghe gelauwerd

Tijdens het HR-gala ontving Martine Tanghe de INTO Award, als Inspiring & Touching Personality, een vijfjaarlijkse award uitgereikt vanuit de HR-community. Ook voor deze award is de lijst van winnaars indrukwekkend. Eerder wonnen Herman Van Rompuy en Kim Gevaert al deze award.

"Het is onze wens om vanuit die HR-community de brug te slaan en die personen die een impact hebben op een breder maatschappelijk niveau en zo mensen inspireren en raken, te erkennen via deze award", besluit Vandersteene.

In HR Square 211 zullen we een uitgebreid interview publiceren met Sabine Schellens, Directeur HR & Organisatie van Aquafin. Mis het nummer niet!

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen