< Terug naar overzicht

Grote HR-jongens bundelen kennis over ‘coronawerken’

Om de economie veilig en gezond weer op te starten, lanceren Randstad Group, ManpowerGroup en Adecco Group een brochure met 110 mogelijke maatregelen. De publicatie ‘Safely back to work in the new normal’ bundelt maatregelen uit vijf sleutelsectoren in twaalf landen en regio’s.

De brochure bundelt inzichten en ervaringen uit de sectoren transport & logistiek, automotive, manufacturing & life sciences, bouw en voeding. De betrokken landen en regio’s zijn België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, de Noordse landen, Japan, Canada en de Verenigde Staten.
In een eerste fase werden meer dan 400 coronamaatregelen geïnventariseerd. Na filtering bleven 110 maatregelen over, overzichtelijk gebundeld op 23 pagina’s. De maatregelen zijn onderverdeeld in vijf hoofdstukken: persoonlijke beschermingsmiddelen, andere werkorganisatie, vermindering van de blootstelling aan het risico, werken op een andere locatie en eliminatie van het risico. Bij elke maatregel is er meer uitleg over o.a. de sector en de inhoud. Ze is te downloaden op bit.ly/safely-back-to-work.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen