< Terug naar overzicht

Google aantrekkelijkste werkgever ter wereld

Succes, opleidingskansen en werkzekerheid bepalen hoe aantrekkelijk een werkgever is.

Dat blijkt uit onderzoek van consultant Universum Global. Het bedrijf ondervraagt jaarlijks wereldwijd meer dan 200.000 studenten Economie en Industriƫle Wetenschappen welke de meest aantrekkelijkste werkgevers zijn.

De keuze voor een werkgever wordt bij economiestudenten vooral bepaald door het succes van de organisatie, de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en werkzekerheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, een aangename werkomgeving en flexibiliteit zijn veel minder belangrijker.

Volgens economiestudenten is Google de aantrekkelijkste werkgever, gevolgd door Ernst & Young, Goldman Sachs, PricewaterhouseCoopers (PwC), Microsoft, Apple, Deloitte, KPMG, Coca-Cola en Procter & Gamble.

Ook ingenieursstudenten vinden Google de aantrekkelijkste werkgever, gevolgd door Microsoft, IBM, Apple, BMW Group, General Electric (GE), Intel, Siemens, Sony en Shell. Al laten zij zich in hun oordeel vooral leiden door de innovatiekracht van een organisatie en de aantrekkelijkheid van de producten en diensten.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen