< Terug naar overzicht

Frederic Grommen recruiting manager EMEA North bij EDS

ICT-dienstverlener EDS heeft Frederic Grommen aangesteld als recruiting manager. Vanuit België is hij verantwoordelijk voor de rekrutering van nieuwe EDS-werknemers voor de regio North: België, Nederland en de Scandinavische landen.

Frederic Grommen (34) behaalde na zijn licenciaatsdiploma in administratieve en commerciële wetenschappen in Gent, een postgraduaat in business economics aan het Vlekho. Hij volgde ook een opleiding Human Resources Management aan het UIA-UAMS te Antwerpen.

In 1997 zette Grommen zijn eerste stappen in HR als HR Officer bij Texaco en Telinfo-Telindus, waarna hij doorgroeide naar verschillende verantwoordelijke HR-recruitmentfuncties bij onder meer Proximus en Smals.

“EDS kampt met een tekort aan mensen met technische vaardigheden voor het beheren van internationale projecten. Sterke profielen zijn momenteel schaars. Het is voor EDS uiterst belangrijk de juiste mensen te vinden, aangezien het succesvol invullen van deze kandidaturen mee bepaalt in welke mate ons bedrijf in staat is verder te groeien”, zo omschrijft Frederic Grommen zijn nieuwe uitdaging.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen