< Terug naar overzicht

Donderdag wordt tweede Interim-Management Award uitgereikt

Komende donderdag, 16 september, wordt de laureaat bekendgemaakt van de Interim-Management Award 2004.

Voor de tweede keer organiseert Ernst & Young Executive Temporary Management (ETM) de verkiezing van de Interim-Management Award. Dat gebeurt in samenwerking met HR Square, werkgeverskoepel VBO, Kanaal Z, Vlerick Leuven Gent Management School, Vacature en ING. De award, die op donderdag 16 september 2004 uitgereikt wordt, bekroont de meest succesvolle tijdelijke managementopdracht. De genomineerden zijn Samuel Gielsdorf (EMAC), Bert Hummel (Mobistar), Leo Lenaerts (Regionale Milieuzorg Limburg), Michel Pieret (Fonderee Faillais), Paul Smoes (Ass. Vincotte Nucleair) en Danny Van Leeuw (Campina Belgium).


“De bedoeling van deze award is zeker niet de meest succesvolle interim-manager in het daglicht te stellen, want niet alle professionele managementopdrachten hebben wegens confidaliteitsredenen meegedongen”, aldus René Grootaert, stichter en gedelegeerd bestuurder van Ernst & Young ETM. “De bedoeling is wel de actiegerichtheid en de doelgerichtheid van een tijdelijke managementopdracht te onderstrepen en zo het vak te promoten.”


De award bekrooont een tijdelijke managementopdracht waarin de drie actoren (opdrachtgever, interim-manager, counsellor) hebben bijdragen tot een succesvol resultaat. De jury is samengesteld uit professor Theo Peeters (voorzitter), Chris Depreeuw (gedelegeerd bestuurder Oleon), Frans Rombouts (bestuurder van vennootschappen), professor Dirk Buyens (Vlerick Leuven Gent Management School), Georges Anthoon (HR Director Axa Group), Benoit Coppée (algemeen directeur en bestuurder Investud) en Michèle Gillot (vice-president PR & Communications Glaverbel).


Op basis van een schriftelijk dossier en een mondelinge presentatie heeft deze onafhankelijke jury uit de 27 deelnemers de zes genomineerden geselecteerd. De selectiecriteria waren gebaseerd op de resultaten, de complexiteit van de opdracht, de kwaliteit van het actieplan, de verankering van de interventies en de wisselwerking tussen de drie actoren.


De uitreiking van de Interim Management Award vindt plaats op donderdag 16 september om 18.30 uur bij ING in Brussel. De winnaar wordt omstreeks 19.15 uur bekendgemaakt.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen