< Terug naar overzicht

Deloitte stopt met interim management

De zakelijke dienstverlener Deloitte stoot zijn interim management activiteiten in Belgiƫ af. De beslissing is een gevolg van het in voege treden van het koninklijk besluit van 4 april 2003 betreffende de prestaties die de onafhankelijkheid van de commissaris in het gedrang brengen.

Het afstoten van de interim management activiteiten van Deloitte past in het kader van de strikte toepassing van de wet betreffende deugdelijk bestuur. Deze wet heeft onder andere tot gevolg dat de commissaris van een onderneming een aantal taken niet meer zal kunnen combineren met zijn mandaat als commissaris.

De interim management activiteiten van Deloitte worden overgenomen door de NV Chardome, Dorny, Klemm & Associates (CDK & Associates). De vennootschap CDK & Associates is het resultaat van een samenwerking tussen Paul Chardome, die voorheen aan het hoofd stond van het Belgisch filiaal van Executive Interim Management (EIM), Marc Dorny en Jurgen Klemm. Deze laatste twee waren voorheen verantwoordelijk voor de interim management-afdeling van Deloitte.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen