< Terug naar overzicht

Deloitte neemt iNostix over

Deloitte kondigt de overname aan van iNostix, een expert in voorspellende HR-analytics. Het iNostix-team zal voortaan werken onder de naam iNostix by Deloitte.

Dankzij de integratie van iNostix kan Deloitte zijn capaciteiten in het domein van voorspellende analyses, en meer specifiek in HR-analyses, uitbreiden. iNostix werd in 2008 opgericht door Luk Smeyers en Jeroen Delmotte. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bekende adviseur inzake voorspellende HR-analytics & HR-research in de Benelux. Met zijn activiteiten buiten de Benelux en een snel groeiende groep van trouwe volgers op de sociale media versterkt het bedrijf de positie van Deloitte in human capital.

Luk Smeyers, CEO en medestichter van iNostix: “Onze expertise integreren in de human capital services van Deloitte en de nieuwe generatie business analytics practice zal een krachtige combinatie doen ontstaan om complexe uitdagingen in personeelsbeheer aan te pakken.”

Het rapport ‘Global Human Capital Trends 2015’ van Deloitte toonde aan dat data en analytics noodzakelijk zijn om problemen op het vlak van aanwerving, leiderschap, opleidingen en rekrutering op te lossen. In het rapport geeft 32 procent van de respondenten aan dat ze klaar zijn om people analytics toe te passen (een stijging van 30 procent) en vindt meer dan 75 procent dit een (zeer) belangrijke trend. Het momentum groeit steeds duidelijker.

Bron: Deloitte (deloitte.com)


Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen