< Terug naar overzicht

De arbeidsrechtbank backstage

U kan maar beter op uw hoede zijn wanneer u te maken krijgt met de arbeidsrechtbank. En vooraf een idee hebben van hoe het er aan toe gaat. Op donderdag 29 september organiseert HR Square een buitengewoon seminarie over hoe het werkt. Met deelname van vertegenwoordigers van alle betrokken partijen. Neem een blik achter de schermen.

Ongetwijfeld verkiest u, als bedrijfsleider of personeelsdirecteur, dat u nooit in contact zou komen met de arbeidsrechtbank. Tenzij u echt houdt van een beetje spanning, onzekerheid en risico, natuurlijk.

De waarschijnlijkheid dat dit ooit wel eens gebeurt, grenst echter aan absolute zekerheid. Daarom is het nuttig en zelfs noodzakelijk dat u een inzicht heeft in hoe de arbeidsrechtbanken en –hoven in de praktijk functioneren. Dat u weet wat kan en wat niet. Dat u ziet waarvoor u op uw hoede moet zijn. Dat u een realistisch beeld heeft van de wijze waarop een zaak tot een goed einde kan worden gebracht, of eventueel kan worden vermeden.

Tijdens dit uniek seminarie verzamelen we een keur van ervaren sprekers, die een representatieve afspiegeling vormen van de acteurs die optreden in de arbeidsrechtbank. Samen met u verkennen zij kritisch-constructief de sterkten en zwakten van ‘het systeem’, ontplooien zij een visie en presenteren zij praktische raadgevingen die de bedrijfsleider en de personeelsdirecteur meer dan van pas komen.

Dit mag u niet missen, u krijgt immers zelden of nooit de kans om echt backstage te gaan bij de arbeidsrechtbank. Klik hier voor het programma en het inschrijvingsformulier.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen