< Terug naar overzicht

Daikin 45+ On Tour camper komt productiemedewerkers tegemoet

De Daikin On Tour-campagne, waarbij de producent van geavanceerde koel- en verwarmingssystemen met een camper tot bij geïnteresseerde professionals of laatstejaarsstudenten ingenieurs, economen of ICT’ers kwam, was een schot in de roos. Daarom lanceert het bedrijf nu ook een 45+ On Tour-campagne voor kandidaat tijdelijke productiearbeiders.

Van 14 januari tot 29 februari ging Daikin de baan op om economen, handelswetenschappers, licentiaten informatica, burgerlijk & industrieel ingenieurs – letterlijk – tegemoet te komen. Zij konden de rit van hun carrière reserveren aan boord van de Daikin on Tour-camper. Het werd een voltreffer: de ritten waren in geen tijd volgeboekt.
Vandaar het initiatief om nu ook een Daikin 45+ On Tour-campagne te starten: de camper bezoekt geïnteresseerde 45-plussers om hen te informeren over de jobmogelijkheden bij Daikin Europe te Oostende. De camper komt naar hen toe op de locatie van hun keuze en wanneer ze maar willen.
Wie 45 jaar of ouder is, graag actief wil blijven en meer wenst te vernemen over de jobmogelijkheden bij Daikin, hoeft enkel het gratis nummer 0800 30 400 te bellen.

Daikin stelt dit initiatief voor op het seminarie Creatief aanwerven dat de VDAB organiseert samen met HR Square.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen