< Terug naar overzicht

Club Personeelsmanagers West-Vlaanderen

Netwerkvereniging Club Personeelsmanagers West-Vlaanderen bouwt sinds meer dan 30 jaar aan een stevig netwerk voor HR-verantwoordelijken en HR-businesspartners die op elkaar een beroep kunnen doen wanneer ze vragen hebben. Een 'beknopt portret' bij het op gang trekken van het nieuwe 'seizoen'.

De Club Personeelsmanagers West-Vlaanderen brengt permanente vorming en actuele thema’s. Daarnaast staat er een combinatie van professionele contact- en discussiemogelijkheden met collega’s, confrontatie van de eigen visie met die van specialisten en ervaringsuitwisseling op de planning.

Het bestuur van de netwerkorganisatie bestaat momenteel uit Marleen Verstraete (nu HR-manager ad interim), Johan Lanckriet (HR-manager bij Groep Maes) en Dominique Van den Bussche (HR-adviseur bij Howest Hogeschool West-Vlaanderen). De organisatie en het secretariaat gebeuren in nauwe samenwerking met opleidingsorganisatie SBM in Brugge.

De club staat open voor HR-managers en HR-businesspartners die een  eindverantwoordelijkheid dragen en een aantal jaren ervaring hebben. Het bestuur beslist autonoom over de toelating. De leden komen zowel uit de profitsector als de non-profit, vaak uit middelgrote organisaties.

De club is onafhankelijk en heeft geen banden met andere beroepsverenigingen of sectoren. Een concrete samenwerking met andere HR-verenigingen is er nog niet, maar in de toekomst worden hier wel mogelijkheden gezien.

Voor de 43 huidige leden staan jaarlijks negen seminaries (meestal de derde maandag van de maand) op het programma met een externe spreker en netwerkmogelijkheden. De thema’s worden jaarlijks vastgelegd door een stuurgroep. De events vinden plaats in Brugge en Roeselare.

Meer info: http://www.sbmopleidingen.be/CPM

 

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen