< Terug naar overzicht

BCT Coaching & Training versterkt opleidingsaanbod Acerta

Opleidingsorganisatie BCT Coaching & Training maakt voortaan deel uit van HR-dienstengroep Acerta.

Met de acquisitie van BCT Coaching & Training speelt HR-dienstengroep Acerta in op de groeiende vraag naar persoonlijke - en organisatieontwikkeling. Ondanks de overname zal het merk BCT Coaching & Training wel blijven bestaan. Acerta voert immers een expertise-merkenbeleid. De dienstengroep opereert nationaal onder een merk (Acerta), maar brengt specifieke expertise onder eigen merken.

Na het merk Kern Selection (behorend tot de top tien van de werving- en selectiekantoren in Belgiƫ) en Corgo (advies in corporate governance), vervoegt BCT Coaching en Training dit duo.

BCT Coaching & Training werd in 1991 opgericht door Marino Minjauw. In 1995 stapte Peter Tuybens mee aan boord. BCT Coaching & Training groeide uit tot een solide opleidingsorganisatie, gespecialiseerd in coaching en consultancy in communicatie, in-company training, leiderschap, teamontwikkeling, klantgerichtheid, sales en management. Het volledige aanbod wordt in meerdere talen en in internationale context verzorgd. Peter Tuybens neemt de rol op van business manager van de nieuwe organisatie, een team van een 15-tal senior professionals.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen