< Terug naar overzicht

Bart Massoels personeelschef bij cabinefabriek DAF Trucks

Bart Massoels is de nieuwe personeelschef cabinefabriek bij DAF Trucks. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het personeelsbeheer van zowat duizend medewerkers, zowel arbeiders als bedienden. Hij volgt er Adinda Van Praet op.

Bart Massoels (38) vulde zijn opleiding tot maatschappelijk werker (Sociale Hogeschool Heverlee) aan met een MBA (LUC) en is gecertificeerd ‘black belt’ in het kader van het Six Sigma kwaliteitsmanagement.

Na een RVA-stage van een half jaar bij Volvo (thans VCST) in Sint-Truiden, waar hij als medewerker van de personeelsdienst werd ingeschakeld in het project Continue Verbetering & Teamwerk, ging Bart Massoels in 1989 aan de slag bij Ford Genk. Tot zijn overstap naar DAF was hij er achtereenvolgens administratief medewerker op de dienst Personeelsadministratie & Sociale Wetgeving en functieanalist op de dienst Beloningsvormen & Functie-Evaluatie (1994-1996). Sinds 1996 was Bart als personeelsspecialist binnen de afdeling Employee Relations verantwoordelijk voor het personeelsbeheer van zowat 1500 medewerkers van de productie.

Recent nog liet de Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF Trucks weten 135 tijdelijke werknemers aan te werven voor zijn vestiging in Oevel om de productie van 154 vrachtwagencabines per dag op te voeren tot 170. Momenteel telt de vestiging 1771 personeelsleden.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen