< Terug naar overzicht

Bart Alkemade Algemeen Directeur SD Worx International

SD Worx heeft Bart Alkemade benoemd tot algemeen directeur van SD Worx International.

Bart Alkemade (43) heeft twaalf jaar internationale ervaring in strategisch en veranderingsmanagement. Voor hij de overstap maakte naar SD Worx International, was Alkemade actief bij CIMB Bank Berhad, de tweede grootste bank in Maleisië met meer dan 14.000 werknemers. Hij tekende een nieuw organisatiemodel uit voor de bank en introduceerde er een meer klantgerichte marktbenadering.
Voordien was Alkemade lange tijd aan de slag bij British American Tobacco, waar hij verantwoordelijk was voor de optimalisatie van de bedrijfswerking, onder meer op corporate, HR-, communicatie-, marketing- en productvlak. Als managing director zette hij veranderingsprogramma’s op in Kuala Lumpur, Taiwan, Londen, Ivoorkust en de Caraïben. Alkemade startte zijn carrière als brand manager bij Procter & Gamble Benelux.
Bart Alkemade heeft een master in Business Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, aangevuld met een master in European Economics (Europacollege, Brugge) en senior executive trainingen (IMD, Lausanne). In zijn nieuwe functie zal hij rapporteren aan Jan van den Nieuwenhuijzen, gedelegeerd bestuurder en CEO van de SD Worx Groep.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen