< Terug naar overzicht

‘Banendorp’ in Brussel

De Solvus Resource Group start in Brussel met een ‘Job Village’, een dienstencentrum waar allerlei vacatures en diensten worden samengebracht.

In het banencentrum met een oppervlakte van 2100 m² aan het De Brouckèreplein kunnen werkzoekenden terecht voor een variëteit van vacatures en diensten. Het banendorp is gebaseerd op het one-stop-shopping principe: het aanbieden van een volledig dienstenpakket op één locatie.


Met dit initiatief probeert Solvus weer wat meer eenheid te brengen in de verscheidenheid van gespecialiseerde diensten (en merken) die de groep de voorbije jaren opzette. Volgens Solvus beklemtoont Job Village de eenheid van de groep: de verschillende gespecialiseerde diensten vullen elkaar aan en werken nauw samen. “Door de verschillende merken van Solvus Resource Group onder één dak onder te brengen, wil de groep het voor kandidaat-werkzoekenden gemakkelijker maken om hun weg te vinden in het uitgebreide aanbod van aanbiedingen”. Bovendien wordt met Job Village duidelijk gemaakt dat iedereen, ongeacht de achtergrond, opleiding of ervaring, bij de merken van Solvus Resource Group terecht kan.


Het gaat hier om een pilootproject, een testcase voor het concept, met het oog op mogelijke export ervan naar andere grote Europese steden.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen