< Terug naar overzicht

Bakker & Partners neemt GITP Belgium over

Het HR-adviesbureau Bakker & Partners heeft een opmerkelijke zet gedaan: de overname van GITP Belgium.

Momenteel is bakker & Partners vooral actief in search, werving & selectie (instroom) en outplacement (uitstroom). De overname van GITP Belgium kadert in de strategie om ook de activiteiten in doorstroom te versterken en verder uit te bouwen.

GITP Belgium is gespecialiseerd in het beoordelen van talent, en het ontwikkelen van medewerkers en organisaties. “Met de overname van GITP Belgium zetten we een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van onze dienstverlening", commentarieert Eric Bakker, managing director van Bakker & Partners.

Het moederbedrijf van GITP bevindt zich in Nederland. Het verlaat het pad van internationalisatie via lokale vestigingen in het buitenland. Met de overname van PiCompany een paar jaar geleden kiest GITP Nederland voor internationalisatie vanuit de thuismarkt.

Bakker & Partners werd in 1998 opgericht door Eric Bakker. Aanvankelijk werd gestart met search en selectie in het vakdomein IT & Telecom. Later volgden andere gespecialiseerde divisies: Finance, Sales & Marketing, Engineering & Supply Chain, Human Resources en Executives.

Eerder al trad ook IQ Consult, in 2001 opgericht door Karen Breugelmans, toe tot Bakker & Partners. IQ Consult was actief op het gebied van HR-projecten, assessment & development centers en career transition. In 2009 werden de activiteiten van IQ Consult geïntegreerd in de divisie Career Transition binnen Bakker & Partners. In 2007 vervoegde ook Annick Huybrechts Bakker & Partners als partner.

Bron: Bakker & Partners


Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen