< Terug naar overzicht

Ascento lanceert Executive Interim Management

HR-dienstverlener ascento lanceert Executive Interim Management, een service waarbij ervaren, zelfstandige managers tijdelijk opdrachten uitvoeren zoals algemeen directeur of divisiemanager.

Interim management is omwille van de hoge toegevoegde waarde een begrip geworden in de moderne bedrijfsvoering en is duidelijk een groeisector. Daarenboven past deze dienstverlening perfect binnen het gamma van ascento en t-groep en vormt het een logische verrijking van de HR-services die aan de klanten van ascento geboden worden.
Met deze nieuwe service zet ascento opnieuw een stap die kadert in de selectieve groeistrategie van de t-groep, een strategie die onder andere een versterkte focus op hogere profielen in de markt inhoudt. De nieuwe dienst zal worden geleid door Jan Donckers, voormalig partner bij KPMG Interim Management, stichter en eerste voorzitter van de divisie Interim Management bij Federgon.
Het nieuwe dienstenpakket omvat mogelijkheden op tal van domeinen. De interim managers van ascento hebben naast een ruime ervaring in profit en non-profit organisaties, een rijk gekleurde achtergrond. Op die manier zijn ze inzetbaar op verschillende niveaus en binnen verschillende domeinen: general management, financieel en administratief management, informatie- en communicatiemanagement, productie en logistiek, sales en marketing, human resources en projectmanagement. Ook crisismanagement behoort tot de opdrachten. Vaak ligt interim management trouwens aan de basis van nieuwe projecten en nieuwe strategie├źn met betrekking tot bedrijfsvoering.
Voor meer informatie kan u terecht bij ascento, Jan Donckers, op 0475/37.89.93 of via jan.donckers@ascento.be

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen