< Terug naar overzicht

ASAP.be neemt GiL Interim over

ASAP.be heeft GiL Interim en GiL Home Service overgenomen. Met deze overname betreedt ASAP.be de top 10 in Belgiƫ met een omzet van 90 miljoen euro en een personeelsbestand van 220 medewerkers.

GiL Interim en GiL Home Service behoren tot de Gilleman Group. Met de wens om zich te concentreren op de textiel en logistieke activiteiten (Gilleman Textiles et Gilleman Logistics), heeft de Gilleman Group er strategisch voor gekozen om zijn activiteiten in de interim- en HR-sector te verkopen.

Net zoals ASAP.be, is GiL een familiaal bedrijf dat de voorbije jaren een enorme groei kende. Zo bouwde GiL Interim sinds 2003 een netwerk van 16 uitzendkantoren uit dat met 65 medewerkers een jaaromzet realiseert van 20 miljoen euro. De helft van de kantoren bevindt zich in West-Vlaanderen en Henegouwen, net twee provincies waar ASAP.be nog niet vertegenwoordigd was.

Met de overname van GiL Interim en GiL Home Services stijgt het personeelsbestand van ASAP HR Group van 155 naar 220 medewerkers, het aantal vestigingen in ons land van 32 naar 48 en de omzet klimt met 20 miljoen naar 90 miljoen euro op jaarbasis.

De ASAP HR Group bestaat uit ASAP.be (uitzendarbeid), ASAP select (rekrutering en selectie), ASAP outplacement (opvang en begeleiding na ontslag), ASAP HR legal (sociaaljuridisch advies), ASAP loonsecretariaat (personeelsadministratie en loonbeheer).

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen