< Terug naar overzicht

AP Hogeschool neemt Inovant over

AP Hogeschool Antwerpen neemt alle activiteiten van Inovant over van de provincie Antwerpen. Inovant is de partner van de lokale besturen in de provincie Antwerpen op het vlak van leren en HRM.

"Inovant is de kampioen van de provincie op het gebied van vorming en innovatie. Als provincie zijn we ervan overtuigd dat de academische versterking van de opleiding en het opentrekken van het aanbod naar andere doelgroepen in heel Vlaanderen unieke opportuniteiten biedt”, licht gedeputeerde voor Onderwijs Luk Lemmens toe. “De inbedding van Inovant in de AP Hogeschool is een terechte promotie naar eerste klasse.”
Inovant is de opleidingspartner voor de 69 lokale besturen in de provincie Antwerpen. Ook hulpverleningszones, politiezones, intercommunales en zorgverenigingen kunnen er terecht. In 2019 organiseerde Inovant 145 open opleidingen voor bijna 2.000 deelnemers en 70 opleidingen op maat van een bestuur.

“AP Hogeschool wil meer en meer expertisecentra uitbouwen die maatschappelijk relevant zijn. De overname van Inovant past perfect in die ambitie”, aldus Pascale De Groote, algemeen directeur AP Hogeschool Antwerpen. “Het hele aanbod zal vanaf 2020 verder ontwikkeld worden onder de vlag van onze hogeschool. We willen het ook opentrekken naar andere doelgroepen. Inovant wordt zo verder uitgebouwd tot een expertisecentrum voor vorming en onderzoek voor lokale besturen.”

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen