< Terug naar overzicht

Ageproof project stelt dvd voor

Leeftijdsbewust personeelsmanagement voor vrouwen vanaf 45 jaar: waarom en hoe pakt u het aan? Dat is de vraag achter het project Ageproof. In het kader van dit project is er nu ook een dvd uitgebracht die u ondersteunt bij het uitbouwen van een leeftijdsbewust HR-beleid.

In het project Ageproof gaat Start People samen met het Europees Sociaal Fonds (ESF) mee op zoek naar innoverende idee├źn voor leeftijdsbewust personeelsmanagement. Die methodiek wordt dan proefondervindelijk uitgetest. Uiteindelijk is het de bedoeling om meer oudere werknemers, in dit geval vrouwen boven de 45, met plezier aan het werk te houden of opnieuw aan het werk te zetten.

Heel wat vrouwen zijn gedreven om na hun 45ste te blijven werken of opnieuw actief te worden op de arbeidsmarkt. Via dit project tracht men het HR-beleid van de bedrijven en organisaties op die positieve motivatie af te stemmen. Tegelijk wordt, in samenwerking met Carela, een terugvaloptie uitgebouwd voor vrouwelijke 45-plussers. Omdat respect belangrijk is, wordt actief geluisterd naar wat de werkneemsters en herintreedsters hier zelf over te vertellen hebben.

In het kader van dit project kwam de interactieve dvd Leeftijdsbewust Personeelsbeleid tot stand. De dvd is een ondersteuning bij het opleiden van bedrijven rond leeftijdsbewust personeelsbeleid met specifieke aandacht voor vrouwelijke 45-plussers. De dvd richt zich ook naar werknemers/werkzoekenden van 45 jaar of ouder. De voordelen die zij bieden (en die sterk naar voren gebracht worden in deze dvd) helpen hen om sterk te kunnen argumenteren bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging of job.


U wenst meer info of wilt de dvd bestellen? Ga dan naar www.diversityatwork.be

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen