< Terug naar overzicht

Actie. Symposium: de organisatie van morgen. Hoe wendbaar en slagvaardig is jouw organisatie? (16/02/2015) - 5 gratis kaarten voor HR Square-leden

Op dinsdag 16 februari organiseren Ingrid Larik (Flexvia) en Martine Beyers (Enkira) een symposium waarin zij in dialoog gaan en inspiratie proberen brengen om naar een meer wendbare en slagvaardige organisatie te evolueren.

Dat de veranderingen elkaar opvolgen met de snelheid van het licht, hoeven we u niet te vertellen. De uitdagingen van morgen liggen al sinds gisteren op ieders bord: de 'oorlog om talent', nood aan innovatief vermogen, flexibel kunnen inspelen op disruptie in de sector,... Hoe blijft u daarin overeind op een duurzame manier, m.a.w. met oog voor people, planet én profit?

Op dit symposium willen Ingrid Larik en Martine Beyers u inspireren en handvatten aanreiken om zelf de eerste stappen te zetten naar een meer wendbare en slagvaardige organisatie.

Ze schetsen graag de laatste trends op het vlak van arbeids- en organisatieontwikkeling. Autogrill, in2com en Flanders' Bike Valley laten in hun interne keuken kijken en vertellen over hoe 

  • de werknemersbetrokkenheid steeg nadat intern de manier van  organiseren werd aangepakt
  • samenwerken met andere partijen talenten meer kansen geeft en capaciteitsvraagstukken oplost
  • hoe je als organisatie een innovatiecluster uitbouwt.

In het avondgedeelte wordt hier dieper op ingegaan in twee praktische workshops.

Meer weten? Neem dan een kijkje op de website en schrijf u meteen in. Bent u lid van HR Square? Stuur een mailtje naar griet.serraris@hrsquare.be en maak kans op één van de vijf vrijkaarten!

 

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen