< Terug naar overzicht

5 toegangskaarten voor feestelijke opening academiejaar PM Club

HR Square geeft 5 toegangskaarten weg voor de feestelijke opening van het academiejaar van PM Club. Vlaams minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport Philippe Muyters (N-VA) houdt er een pleidooi voor een geïntegreerd ontwikkelingsgericht loopbaanbeleid. Wanneer? Woensdag 21 september 2011 (ontvangst 18.15 uur, begin 19 uur). Waar? ALM Antwerpen (Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem). Onze uitnodiging is voorbehouden voor leden van HR Square. Stuur vlug een mail naar bert@hrsquare.be. Vergeet uw volledige naam, functie en bedrijf niet in te vullen aub. Er worden 5 winnaars uitgeloot, die zo vlug mogelijk verwittigd worden.

“Tijdelijke werkloosheid moet gezien worden als een kansenperiode tot competentieversterking. Alle stakeholders, de overheid, sociale partners, individuele werkgevers en werknemers en opleidings- en onderwijsverstrekkers moeten hier een steentje bijdragen. Het uitgangspunt hierbij is een ‘levenslang leren’-beleid, dat vertrekt van een loopbaanvisie bij elke actieve burger. De stakeholders moeten daarom het competentiedenken en –handelen voorop stellen.”

Dat verklaarde Philippe Muyters, Vlaams minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport, als antwoord op een parlementaire vraag. Op de openingszitting van het nieuwe academiejaar van de PM Club houdt de minister een pleidooi voor een geïntegreerd ontwikkelingsgericht loopbaanbeleid.

Mis deze kans niet om de visie van de minister te horen. Uiteraard krijgt u bij de feestelijke opening van het nieuwe academiejaar uitgebreid de kans om te netwerken in een aangename sfeer.

Wanneer? Woensdag 21 september 2011.
Ontvangst om 18.15 uur, begin om 19 uur.

Waar? ALM Antwerpen (Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem).

Onze uitnodiging is voorbehouden voor leden van HR Square. Stuur vlug een mail naar bert@hrsquare.be. Vergeet uw volledige naam, functie en bedrijf niet in te vullen aub. Er worden 5 winnaars uitgeloot, die zo vlug mogelijk verwittigd worden.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen