< Terug naar overzicht

Yves Plees business unit manager bij Acerta Consult

Sinds 4 januari versterkt Yves Plees het managementteam van Acerta Consult als business unit manager. In deze functie zal hij onder meer een overkoepelende rol spelen om de technologiepoot van deze divisie verder uit te bouwen.

Yves Plees startte zijn carrière als onderzoeksassistent en docent in het departement Marketing en Communicatie bij Thomas More. In 2000 liet hij de academische wereld achter zich en maakte hij de overstap naar de privésector. Hij werd marketing en communication manager bij Agfa Gevaert, waar hij na 18 maanden werd gepromoveerd tot directeur Global Branding, Communication & Training van de afdeling Healthcare.

In 2005 begon Plees bij SD Worx, waar hij zich eerst als international business development manager, strategy en planning manager en daarna als directeur Learning steeds verder specialiseerde in overnames, herstructureringen en fusies. Zijn voorlopig palmares sluit hij af bij Swift, waar hij een nieuw internationaal talentbeleid uitzette en uitrolde.

“Op het vlak van HR staan we in België aan de vooravond van een aantal fundamentele veranderingen, waar we bij Acerta zullen op inspelen vanuit een centraal helikopterperspectief en niet vanuit elke divisie”, aldus Yves Plees over zijn plannen bij zijn nieuwe werkgever.

Bron: Acerta (acerta.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen