< Terug naar overzicht

Yves Peeters groeit door tot HR-verantwoordelijke Tabaknatie

Yves Peeters, die in 2007 het HR-departement bij Tabaknatie mee oprichtte, is er doorgegroeid tot Verantwoordelijke HRM.

Yves Peeters (26) ging na zijn studies aan de slag bij een sociaal secretariaat. In oktober 2007 startte hij bij Tabaknatie, specialist in de behandeling, opslag en transport van tabakproducten. Als HR Officer werkte hij mee aan de opbouw van een eigentijds HRM voor de ongeveer 400 werknemers.
Peeters reorganiseerde de administratie en het HR-departement, voerde competentiemanagement in, automatiseerde de payroll-verrichtingen, introduceerde gedrags- en competentiegerichte interviews en actualiseerde de HR-strategie.
Als Verantwoordelijke HRM staat Peeters nu voor de uitdaging om een HR-beleidsplan te ontwikkelen met aandacht voor de ontwikkeling, de performantie en de beloning van medewerkers. Daarnaast draagt hij in samenwerking met de directie de eindverantwoordelijkheid voor het HR-beleid van Tabaknatie.
Peeters: “Vanuit mijn nieuwe positie kan ik meedenken op beleidsniveau, met HRM trachtten meer impact te hebben op het bedrijfsresultaat en HR als volwaardige businesspartner integreren in het bedrijf.”

De interne promotie van Yves Peeters tot Verantwoordelijke HRM maakte de functie van HR Officer vacant. Tabaknatie vond met Hanne Nollet de opvolging. Het artikel over haar carrièrestap vindt u hier.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen