< Terug naar overzicht

Yvan Dierckxsens CEO AGO Interim

Yvan Dierckxsens is de nieuwe CEO van AGO Interim in België en Frankrijk. Dierckxsens wil vorm geven aan het gespecialiseerd HR-beleid van AGO.

Yvan Dierckxsens werd een jaar geleden CEO van Sales Consult (outsourcing van sales professionals). Gedurende meer dan tien jaar (1993-2003) was hij CEO van Unique, waarna hij als Executive Vice President bij USG People (2003-2007) verantwoordelijk was voor de gespecialiseerde merken van de groep in België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje en Portugal. Hij stond toen in voor 22 bedrijven die 3500 medewerkers telden.
Dierckxsens was meer dan zeven jaar voorzitter van Federgon, de Federatie van Partners voor Werk. Tussen 1989 en 1992 was hij ook actief als commercieel directeur bij ICA Interim. Dierckxsens begon als employee benefit plan consultant bij Axa Belgium (1986-1988).

AGO Interim is een Belgisch uitzendkantoor met 40 kantoren in België en 10 in Frankrijk, dat 150 eigen werknemers telt in ons land en zo’n 3000-tal uitzendkrachten tewerkstelt per dag.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen