< Terug naar overzicht

Yannick Sarin naar managementteam Acerta Consult

Yannick Sarin wordt business unit manager Brussel en Wallonië voor HR-dienstengroep Acerta. Ze zal verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw en invulling van de Brusselse en Waalse component van het HR-aanbod binnen Acerta.

Yannick Sarin behaalde een master in Translation aan de universiteit van Bergen en een MBA aan de universiteit van Luik. Ze startte haar carrière bij HR-dienstverlener SD Worx, waar ze de laatste 15 jaar verschillende functies bekleedde, met een sterke nadruk op de Waalse en Brusselse markten. In 2010 promoveerde ze tot regional director Large Enterprises voor de Waalse regio, waar ze verantwoordelijk was voor het begeleiden van de sales en payrollactiviteiten. Daarnaast maakte ze deel uit van het ‘business development’-team dat de strategie voor Wallonië ontwierp, en zich nauw ontfermde over de ontwikkeling van het HR-aanbod en klantenportfolio in de Waalse regio.

Nu treedt ze toe tot het strategisch managementteam binnen Acerta Consult, waar ze ook de kans krijgt om de strategische richting van de Brusselse en Waalse pijlers verder vorm te geven.

Bron: Acerta (acerta.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen