< Terug naar overzicht

Yannick Sarin leidt tax-legal-reward team van SD Worx in Franstalig België

Yannick Sarin zal bij SD Worx het tax-legal-reward team leiden in Wallonië en Franstalig Brussel. In haar nieuwe functie zal ze de consultancydiensten van de HR-dienstverlener vertalen naar de lokale markt.

Yannick Sarin (45) startte haar carrière bij SD Worx in 2000 en werkte vanuit Wallonië drie jaar lang als accountmanager voor kmo-klanten. In 2003 werd ze teammanager bij de ploeg die grotere bedrijven bedient. In 2010 startte ze in Wallonië als regiodirecteur voor Large Enterprises.

Sarin behaalde een master als Vertaler aan de universiteit van Bergen en een master in Bedrijfsbeheer aan de universiteit van Luik. In haar nieuwe functie zal ze de nieuwe strategie van de consultingdivisie op de kaart zetten. Die strategie zet ten eerste volop in op digitalisering. Ten tweede moet het aanbod voordelen opleveren voor zowel de werkgever als de werknemer.

SD Worx biedt in Europa, de VS en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van payroll, HR en tax & legal. Ruim 2000 medewerkers bedienen meer dan 54.000 klanten in de privé- en publieke sector.

Bron: SD Worx (sdworx.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen