< Terug naar overzicht

Wout Peeters van carwash JES Jobstudent van het jaar 2013

Wout Peeters uit Antwerpen wint de Unizo- en ADMB-verkiezing voor de Jobstudent van het Jaar 2013.

Wout Peeters (18) rondde zijn middelbaar Technische Wetenschappen succesvol af en begint volgend schooljaar aan een studie Chemie.

Bij Carwash JES uit Essen is hij verantwoordelijk voor de ontvangst van de klanten, het afspuiten van de wagens en het plaatsen van de wagens op de ketting. Voor Peeters dient zijn studentenjob voornamelijk om zijn hobby te financieren, hij speelt in een hardcoregroepje.

Het feit dat zijn job heel wat origineler is dan vele andere studentenjobs, beschouwt Peeters als een troef. Peeters kreeg zijn prijs, een extra maandloon van 1250 euro en een Microsoft Windows Phone uit handen van Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder van Unizo) en Philip Van Eeckhoute (gedelegeerd bestuurder van ADMB).

In de marge van de prijsuitreiking pleit Unizo voor een soepelere regeling voor jobstudenten. Vorig jaar werd de hervorming van twee keer 23 dagen naar 50 dagen doorgevoerd. Volgens Unizo zou een regeling van 400 uren per jaar beter aansluiten bij de behoeften van de jobstudenten. Jobstudenten kunnen dan gemakkelijker ingezet worden op piekmomenten. Nu verliest een jobstudent een hele dag, ook als hij slechts enkele uren gewerkt heeft.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen