< Terug naar overzicht

Wim Cools manager HR-transformation bij Deloitte Consulting

Wim Cools is sinds november 2011 manager HR-transformation bij Deloitte Consulting.

Wim Cools (32) studeerde in 2001 af als bachelor Toegepaste Informatica aan de Karel De Grote Hogeschool Antwerpen. Hij startte zijn carrière in 2001 als advanced SAP HR-consultant bij SD Worx. In 2005 stapte hij als SAP HR-consultant over naar You Consulting. Drie jaar later, in 2008, werd Cools HR-business analyst bij Nyrstar.

Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het opbouwen van een strategisch en resultaatgerichte maar kostenefficiënte wereldwijde HRIS-support organisatie, de implementatie van een globaal HR platform op basis van SAP HR, de implementatie van een competency & learning management platform op basis van CornerStone On Demand en een 360 graden evaluatie tool. Daarnaast was hij projectleider van verschillende payroll-implementaties, zowel inhouse als outsourced en dit in verschillende landen zoals Frankrijk, België en de Verenigde Staten.

Sinds november 2011 is Wim Cools manager HR-transformation bij Deloitte Consulting. “Bij Deloitte Consulting krijg ik de kans om op managementniveau zowel de HR-business als HR-technologie te ondersteunen en verder te ontdekken, want de honger van het HR-businessbeest in mij is sinds Nyrstar niet meer te stillen”, zegt Cools.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen