< Terug naar overzicht

Vijf medewerkers TMP Adcomms naar RCA Group

Philippe Demeyer, Lien Persyn, Lieven Van Nieuwenhuyse, Nathalie Van Goethem en Hadewig Lateur van TMP Adcomms bemannen voortaan het nieuwe Brusselse kantoor van RCA Group uit Hasselt.

Vorige week meldden we al dat het klantenbestand van het failliete HR-communicatiebureau TMP Worldwide (beter bekend als TMP Adcomms) is toegekend aan twee ondernemingen: De Facto Image Building en Geomedia (White Bird). Deze twee ondernemingen hebben een stevige reputatie opgebouwd als communicatiebureaus op het gebied van HRM. Beide zullen de continuïteit van de dienstverlening voor de vroegere TMP-klanten verzekeren.
Ondertussen vinden ook diverse medewerkers van TMP Adcomms elders onderdak. Een opmerkelijke beweging is alvast de stap van een kwintet naar communicatiebureau RCA Group uit Hasselt. Het vijftal zal instaan voor de ontplooiing van een Brusselse RCA-vestiging. Ze worden versterkt met RCA-medewerkers uit andere disciplines (pr, public & brands) en zullen op die manier de ‘fullservice’ communicatiediensten van RCA Group in het Brusselse uitbouwen.
De vijf voormalige medewerkers van TMP Adcomms zijn Philippe Demeyer (AD), Lien Persyn (senior consultant strategie & interne communicatie), Lieven Van Nieuwenhuyse (Interactive Director), Nathalie Van Goethem (accountmanager) en Hadewig Lateur (account executive). Zij krijgen vijf experts uit de andere RCA-afdelingen RCA Group naast zich.
Sandra Vandoren, partner en hoofd van RCA HR: “We waren al langer op zoek naar een geschikte strategische opportuniteit om onze activiteiten in en rond Brussel uit te bouwen. De knowhow van deze mensen, met name op vlak van online-rekruteringscommunicatie, is perfect complementair aan die van RCA HR en dé kans om onze armslag te vergroten. Anderzijds hebben we al heel wat klanten met hoofdkantoor in en rond Brussel. Ook hebben we de afgelopen maanden belangrijke overheidsopdrachten binnengehaald. Kortom, een permanente aanwezigheid in de hoofdstad is een stevige troef.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen