< Terug naar overzicht

Vier nieuwe medewerkers bij Quintessence Consulting

Laura Rypens, Mannu Wuyts, Nele De Munter en Veronique Marcelis gingen dit najaar aan de slag bij Quintessence Consulting.

Laura Rypens (30) studeerde af als master in Psychologie aan de VUB en heeft al ervaring in people development en performance management bij Capgemini. Bij Quintessence Consulting zal ze zich vooral toeleggen op projectmanagement en coaching. Ook het evalueren van medewerkers met behulp van assessment centers en ontwikkeling met behulp van development centers vervolledigen haar takenpakket.

Mannu Wuyts (50) behaalde een master in Communicatiewetenschappen aan de VUB en heeft doorheen zijn carrière als leraar de nodige expertise opgebouwd in het begeleiden van groepen en individuen tot excellente prestaties. Dat deed hij zowel in het LSO, als gastprofessor Sociologie en Medialeer aan de Plantijnhogeschool en als docent expert posthogeschoolvorming aan de Karel de Grote Hogeschool. Hij zal als senior consultant vooral de focus leggen op het begeleiden van groepen, en het geven van trainingen en workshops.

Nele De Munter (24) en Veronique Marcelis (24) studeerden beiden af als advanced master in Human Resources Management. Na een interne opleiding gingen ze aan de slag als consultant met de nadruk op het beoordelen en begeleiden van mensen in assessment/development centers en het ontwikkelen van nieuwe instrumenten.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen