< Terug naar overzicht

Véronique Ralet Country HR Director bij L’Oréal BelgiLux

Véronique Ralet is de nieuwe Country HR Director voor België en Luxemburg bij de Franse beursgenoteerde cosmeticagigant L’Oréal. De voorbije twee jaar was ze al aan de slag in de hoofdzetel van de groep in Parijs.

Zo’n 2 jaar lang was Véronique Ralet HR-directeur voor de West-Europese activiteiten van de divisie Professionele Producten van L’Oréal. Ze opereerde vanuit Parijs. Nu keert ze terug naar België, waar ze tot Country HR Director benoemd is voor alle afdelingen in België en Luxemburg. Het gaat om ongeveer 800 medewerkers, die aan de slag zijn in vier divisies van de bekende producent van cosmetica en schoonheidsproducten.

Véronique Ralet studeerde af als psycholoog, gespecialiseerd in bedrijfs- en organisatiepsychologie (UCL). Inmiddels kan ze al terugblikken op een rijke ervaring bij L’Oréal, waar haar carrière van wal stak in marketing, meer bepaald voor de make-up en andere producten van Garnier Maybelline.

Van daaruit ging het naar HR. Tussen 2002 en 2011 hield Véronique Ralet zich bezig met de opleiding en ontwikkeling in het BelgiLux-filiaal. Ook diversiteit werd haar verantwoordelijkheid, wat leidde tot haar benoeming tot Diversity Manager. Nadien trok ze dus naar Parijs als HR-directeur voor de Professionele Producten in West-Europa. Nu volgt ze Olivier Mey op aan het hoofd van HR in BelgiLux. Mey wordt HR-directeur voor de Scandinavische tak van L’Oréal, waardoor hij voortaan opereert vanuit Kopenhagen (Denemarken).

 


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen