< Terug naar overzicht

Véronique Brasseur nieuwe HR Business Directeur t-groep

HR-dienstverlener t-groep heeft een nieuwe HR Business Directeur. Véronique Brasseur brengt alvast een imposant pakket ervaring mee.

Véronique Brasseur heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse HR-functies. Sinds begin maart 2015 neemt ze het HR-beleid van t-groep en de divisies t-interim (uitzendarbeid) en Ascento (talent & performance management, rekrutering & selectie en outplacement) voor haar rekening.

Brasseur studeerde af als licentiate Arbeids- en Organisatiepsychologie (KU Leuven) en behaalde een executive MBA aan de Flanders Business School. Haar professionele loopbaan liep van stapel bij Alcatel Bell, waar ze doorgroeide tot HR-manager. Als HR-directeur deed ze vervolgens ervaring op bij NextiraOne en Microsoft Belux.

Daarna richtte Brasseur haar eigen bvba Saxum op, waarmee ze professioneel en strategisch advies op maat bood aan zowel kmo’s als grotere bedrijven en multinationals. Ze lag ook mee aan de basis van de oprichting van Crossroad Consulting in 2007, waar ze onder meer verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van het algemene HR-beleid, rekrutering en selectie, talentmanagement, het opleidingsbeleid en de coaching van leidinggevenden. Later startte ze er ook de divisie Change & Transformation Management op en begeleidde ze een aantal strategische veranderingstrajecten bij klanten.

Véronique Brasseur licht haar keuze voor t-groep toe: “Niet enkel de functie zelf en het feit dat t-groep een echte people business is, trokken me sterk aan. Wat voor mij nog belangrijker was, is de zeer sterke match tussen mijn persoonlijke waarden en die van t-groep, wat voor mij essentieel was bij mijn keuze voor een nieuwe uitdaging op lange termijn. Ik was 20 jaar actief in de IT- en telecomsector, waar ik ervaring heb opgedaan in diverse facetten van HR. Daarom ben ik ook verheugd om de overstap naar t-groep te maken: een echte people business in een mensgerichte sector in volle beweging, met een zeer sterk sociaal-ethisch engagement.”

Bron: t-groep (t-groep.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen