< Terug naar overzicht

Vera Belderbos van Panalpina naar Vollers

Na zeven jaar als HR Officer biji Panalpina World Transport kiest Vera Belderbos voor Vollers Belgium. Ze zal er een modern HR-beleid opbouwen.

Vera Belderbos (52) behaalde een graduaat Talen in 1978 en studeerde voordien twee jaar Geneeskunde aan het Ruca (nu deel van de Universiteit Antwerpen). Na haar opleiding startte ze bij de Amerikaanse multinational Union Carbide Benelux (in 2000 overgenomen door Dow Chemicals). In 23 jaar klom ze er van stagiair op tot HR-manager. In die functie zette ze het HR-beleid uit voor 120 werknemers verspreid over drie vestigingen.
In 2002 startte ze bij Panalpina World Transport als HR Officer. Ze voerde een brede waaier van HR-taken uit voor 230 werknemers (arbeiders, bedienden, havenarbeiders en logistieke arbeiders).
Sinds begin oktober is Vera Belderbos aan de slag bij Vollers Belgium, gespecialiseerd in de opslag- en distributie van cacao, koffie, rubber, katoen, metalen, noten en anderen. Ze is verantwoordelijk voor de opstart van een professioneel HR-beleid voor de 100- tal werknemers (arbeiders, bedienden, havenarbeiders en logistieke medewerkers). “Dit modern HR-beleid zal geschoeid zijn op de behoeften van de directie, de vooropgestelde beleidsrichtlijnen en budgetten maar zal hoegenaamd het menselijk aspect van de werknemers niet uit het oog verliezen”, zo belooft Belderbos.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen