< Terug naar overzicht

Veerle Verspille is Chief of Staff bij Mediagenix

Na ruim 16 jaar verlaat Veerle Verspille de Onafhankelijke Ziekenfondsen en gaat aan de slag als Chief of Staff bij softwarebedrijf Mediagenix.

Veerle Verspille is sinds begin september aan de slag als Chief of Staff bij Mediagenix, een Belgisch softwarebedrijf en Europees marktleider in software voor het beheer van televisie-inhoud. Het softwareplatform WHATS’ON ondersteunt en stroomlijnt de kernprocessen van radio- en tv-stations, media- en telecombedrijven en andere aanbieders die via diverse platformen en kanalen inhoud lineair uitzenden, of films en video’s op aanvraag beschikbaar stellen voor de kijker. Meer dan 2.000 zenders van 90 mediabedrijven, waaronder VTM en VRT, maar ook grote internationale spelers als BBC, Disney, Al Jazeera en ViaCom werken met het softwareplatform. Het bedrijf uit Groot-Bijgaarden heeft kantoren in Bangkok, Singapore en sinds kort ook in het Amerikaanse Fort Lauderdale.

De juriste van opleiding (UGent) startte haar loopbaan in 1998 bij PricewaterhouseCoopers als tax consultant. Twee jaar later stapte ze over naar de Onafhankelijke Ziekenfondsen. Verspille begon er als medewerker op de studiedienst. De voorbije zes jaar begeleidde ze als Director Change & Internal Communications verschillende strategische, HR- en business transformatieprogramma’s zoals het invoeren van het ‘Nieuwe Werken’ en de integratie van de Landsbond van Onafhankelijke Ziekenfondsen en het IT-bedrijf M-team. Van 2008 tot maart 2018 was Verspille ook managing director van Dunepanne in De Haan, het hersteloord van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, dat sinds april 2018 uitgebaat wordt door Zorggroep Eclips. Verspille heeft er nog een mandaat als extern bestuurder.

Als Chief of Staff bij Mediagenix zal Verspille instaan voor de organisatieontwikkeling en -verandering onder invloed van de sterk internationaliserende koers, het collaboration framework (gebaseerd op sociocratie 3.0) en het begeleiden van verschillende business en IT change programma's.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen