< Terug naar overzicht

Vanessa Didden HR-manager bij Pain Quotidien Belgium

Vanessa Didden is de nieuwe HR-manager bij Pain Quotidien Belgium.

Vanessa Didden (40) behaalde in 1994 een bachelor Recht aan de Ecole pour Hautes Etudes Commerciales (EPHEC). Ze heeft 13 jaar ervaring in marketing en communicatie en zeven jaar ervaring in HR.

Didden begon haar loopbaan als freelance accountmanager voor verschillende agentschappen. Van 1998 tot 2001 was ze studiomanager bij Sonix. Vervolgens ging ze aan de slag bij IP Belgium als communicatiemanager. Eind 2003 werd Didden marketingmanager Benelux bij Mastercard Europe.

In 2008 stapte Didden over naar HR als freelance recruiter en HR-consultant. In april 2012 ging ze aan de slag als HR-projectmanager & head of internal communications and employer branding bij Carrefour Belgium.

Sinds midden augustus 2013 is Didden HR-manager bij Pain Quotidien Belgium. Het Belgische bedrijf dat wereldwijd actief is, telt meer dan 200 werknemers verdeeld over 15 winkels in België, franchisenemers niet inbegrepen. “De grootste uitdaging is een HR-beleid uitrollen in de horecasector en het verhogen van de loyaliteit in een groeiend bedrijf”, zegt Didden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen