< Terug naar overzicht

Vanessa De Mulder, manager Mens & Organisatie bij woonzorggroep GVO

Sinds 1 januari is Vanessa De Mulder manager Mens & Organisatie bij woonzorggroep GVO in Kortrijk. Haar taak: een mensgericht medewerkersbeleid uitbouwen in de diverse voorzieningen van de woonzorggroep.

Vanessa De Mulder (36) behaalde in 2003 een licentiaat in de Rechten aan de UGent. In 2013 volgde ze ook een Executive Master Class Human Resources Management aan de Vlerick Business School. De professionele loopbaan van De Mulder startte in het AZ Sint-Elisabeth Zottegem als directeur Personeel en Organisatie. Haar taken waren er uiteenlopend: het aansturen van het team personeelsadministratie, payroll, HR en juriste.

De Oost-Vlaamse stemde de ontwikkeling van het HR-beleid af op de organisatievisie en maakte een vertaalslag naar operationele HR-processen binnen de diverse takken van HR: werving en selectie, welzijn, vorming, competentie- en talentmanagement, leadership, … Daarnaast verleende De Mulder juridisch advies, was ze lid van de ethische commissie en zorgde ze voor de opvolging van de verzekeringsportefeuille. Ze was ook een partner in het sociaal overleg (OR, CPBW). Recent schreef ze ook een casestudy rond leadership voor het boek ‘Dienend leidinggeven’ van Roeland Broeckaert.

Na 13 jaar dienst in het ziekenhuis, zette De Mulder begin dit jaar de stap naar woonzorggroep GVO vzw in Kortrijk als manager Mens & Organisatie. “Mijn ambitie is om het medewerkersbeleid binnen de woonzorggroep op een duurzame en integrale manier te kunnen benaderen. Pragmatisme, visie en een balans tussen het welzijn van de medewerkers, de kwaliteit voor de bewoner of zorgvrager en de ontwikkeling van de organisatie zijn voor mij belangrijke drijfveren bij de invulling van mijn functie”, besluit De Mulder.

De woonzorggroep GVO bestaat in West-Vlaanderen uit niet minder dan negen woonzorgcentra en stelt het GastVrijOmgeven centraal. Binnen de woonzorggroep GVO zijn meer dan 850 medewerkers en 400 vrijwilligers actief.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen