< Terug naar overzicht

Toon Patyn start met HR-advieskantoor Syntaxxis

Toon Patyn verlaat SPE Luminus en start een eigen HR-advieskantoor.

Toon Patyn (28) behaalde in 2005 aan de KU Leuven het diploma Sociale Pedagogiek en vervolledigde dit recentelijk met een postgraduaat Bedrijfskunde.

Hij startte zijn carrière als educational designer bij De Post. Daar was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van e-learningpakketten op vraag van de interne klanten. Pedagogische coaching en het ondersteunen van de lesgevers en het opzetten van een train-the-trainer-traject behoorden eveneens tot zijn taken.

Na een korte tussenstop als Quality Assurance Officer Trainer bij Genzyme Flanders werd Patyn in 2007 HR-Learning Consultant & SAP HR program manager bij SPE-Luminus. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het uitwerken van een learning & development beleid, de organisatie van SAP University, het opzetten van een rapporteringssysteem voor learning & development en het uitwerken en opzetten van een leadership & coachingtraject voor leidinggevenden.

Na vier jaar start Toon Patyn met het advies- en organisatiebureau Syntaxxis, dat zich specialiseert in vorming, training en opleiding. “Het verlangen om een eigen zaak uit te bouwen en in wisselende contexten mijn expertise kunnen inzetten”, zo motiveert Patyn zijn nieuwe carrièrewending.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen