< Terug naar overzicht

Tony Verlinden start VETO Consulting & Coaching

Tony Verlinden verlaat na 29 jaar Colruyt Group en start VETO Consulting & Coaching.

Tony Verlinden (53) behaalde in 1982 een master Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. In 1989 behaalde hij een postgraduaat Bedrijfseconomie aan IPO (nu Antwerp Management School). Nadien volgde hij de managementopleiding Middle Management aan de Vlerick Business School (1991).

Hij startte zijn loopbaan in 1983 bij Colruyt Group als zaakvoerder van een Colruyt-filiaal. In 1987 werd hij personeelschef. Van 1994 tot 2000 was hij als directeur Vlees verantwoordelijk voor de hele productieketting, gaande van aankoop tot marketing en sales. Daartoe behoorde ook de verantwoordelijkheid over de vleesfabriek, waar 250 mensen werkten.

Sinds 2000 was hij er corporate HR-director inclusief verantwoordelijk voor sociale relaties. In 2008 is deze functie ontdubbeld en werd Verlinden verantwoordelijk voor sociale relaties.

Op 1 november 2012 verlaat Verlinden Colruyt Group en start hij als zelfstandig consultant met VETO Consulting & Coaching. Hij legt zich toe op alles wat met het sociaal-syndicale te maken heeft: sociale relaties, sociaal overleg, sociaal klimaat, sociale strategie, crisismanagement en –communicatie. Daarnaast is hij ook actief op het vlak van leadership development, career coaching en executive coaching.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen