< Terug naar overzicht

Tom Verhaegen nieuwe CEO t-groep

HR-dienstverlener t-groep heeft Tom Verhaegen aangesteld als nieuwe CEO. Hij trad op 6 september in dienst en volgt Mark Verstraete op, die meer dan 15 jaar aan het hoofd stond van de organisatie en nu aan boord blijft als bestuurder.

Onder de leiding van Mark Verstraete groeide t-groep uit tot een internationale speler met 140 kantoren in België, Nederland en Polen. In 2016 werd de groep overgekocht door het Nederlandse Gilde Buy Out Partners. Mark Verstraete achtte nu de tijd gekomen om de leiding over te laten aan zijn opvolger, die het digitaliserings- en automatiseringsproject van de groep verder vorm zal geven.

Mark Verstraete: “Na meer dan 15 jaar werd het tijd om de operationele taken over te dragen aan een opvolger en mijn rol te beperken tot bestuurder binnen de raad van bestuur, waar ik Tom Verhaegen zal bijstaan met mijn jarenlange ervaring binnen t-groep.”

De nieuwe CEO startte zijn carrière bij British American Tobacco (BAT), waar hij doorgroeide tot International Brand Manager Barclay. In 2002 maakte hij de overstap naar AB Inbev, waar hij verschillende lokale en internationale marketing- en sales-functies bekleedde. In 2009 ging hij aan de slag als Marketing Director Czech Republic bij SAB Miller en was hij onder meer 3 jaar lang actief als Managing Director bij Grolsch. In april 2015 werd hij VP Sales & Marketing Europe bij SAB Miller en sinds september 2016 Managing Director voor Czech & Slovak & Export Markets.

Tom Verhaegen licht zijn keuze voor t-groep toe: “De recruitmentsector is een snel veranderende sector, onder andere door de verder doorgedreven digitalisering. Ik geloof sterk in het potentieel van deze sector in het algemeen, en van t–groep in het bijzonder, vooral door onze persoonlijke benadering van zowel klant als kandidaat. En dit via al onze diensten: t-interim, t-office, t-heater en Ascento.”

t-groep is de vijfde grootste HR-dienstverlener in de Benelux met 140 kantoren in België, Nederland en Polen, met in totaal meer dan 710 medewerkers. Daarnaast stelt het bedrijf in België 2500 dienstenchequemedewerkers met een contract van onbepaalde duur tewerk. Op de Belgische markt is t-groep gekend via t-interim, dat zich richt op de markt van uitzendarbeid, en Ascento, dat zijn klanten advies aanbiedt op het vlak van rekrutering en selectie, talentmanagement, leadership, outplacement en HR-interim-management. In Nederland en Polen is t-groep actief via de uitzendgroep Luba en E&A.

 


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen