< Terug naar overzicht

Tom Cuypers HR-coördinator bij goudengids.be

Tom Cuypers maakte de overstap van Allift Michielsenss naar goudengids.be, waar hij HR-coördinator is.

Tom Cuypers studeerde in 2002 af als professionele bachelor maatschappelijk assistent (optie Personeelswerk) aan de Karel De Grote Hogeschool. Hij startte in 2003 zijn loopbaan als dossierbeheerder bij Cepa sociaal secretariaat. In 2005 stapte hij over naar SD Worx en ging er aan de slag als payroll consultant. In 2008 werd hij er accountmanager kmo.

In 2010 werd Cuypers HR-manager bij Allift Michielsens. Hij was er verantwoordelijk voor een goed sociaal klimaat door tijdig en correcte loonberekeningen en goede communicatie met werknemers en vakbonden.

Sinds midden oktober is Cuypers HR-coördinator bij goudengids.be, het grootste online-bedrijf in België. “Mijn eerste grote project is de begeleiding van de sociale verkiezingen. Daarnaast word ik mee verantwoordelijk voor de employer branding, de optimalisatie van het HR KPI rapportering en het introductiebeleid.”

“In mijn zoektocht naar een generalistische functie binnen een sterk uitgewerkte HR-omgeving ben ik bij goudengids.be terecht gekomen. Ik krijg de kans om mezelf verder te ontplooien in de verschillende HR-domeinen. Dit zowel met uitdagende projecten als dagelijkse ondersteuning”, vertelt Cuypers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen