< Terug naar overzicht

Tim Vanduffel senior advisor compensation & benefits bij Infrax

Tim Vanduffel is sinds juni senior advisor compensation & benefits bij Infrax.

Tim Vanduffel (37) behaalde in 1998 een Master Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Personeelsbeleid aan de KU Leuven.

Hij startte zijn loopbaan als dossierbeheerder loonverwerking bij het Sociaal Adviesbureau Peumans (heden de ASAP-HR Groep). In 1999 stapte hij over naar Andersen Consulting/Accenture. Tot 2005 was hij er expatcoördinator Benelux, nadien evolueerde hij tot senior specialist HR-operations, compensation & benefits Belux. Sinds mei 2011 was hij total rewards manager Benelux.

Sinds juni is Vanduffel senior advisor compensation & benefits bij Infrax, een netwerkbedrijf met ongeveer 1600 werknemers dat instaat voor het beheer van het elektriciteitsnet, aardgas, riolering en kabeltelevisie in een groot aantal Belgische gemeenten. Hij heeft er de leiding over het operationele dagelijkse beheer van de compensation & benefits activiteiten.

“De doelstelling is synergie tussen de verschillende technische bedrijfseenheden te ontwikkelen en zo tot een optimaal compensation & benefits beleid te komen”, zegt Vanduffel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen