< Terug naar overzicht

Tim Delye HR Director Steria Benelux

Sinds augustus is Tim Delye HR Director bij het IT-bedrijf Steria Benelux, waar hij meteen ook in het directiecomité zetelt..

Tim Delye (35) heeft meer dan 13 jaar ervaring in HR-management. In 2001 stapte hij als HR-consultant de ICT-wereld binnen met langdurende HR-opdrachten bij bedrijven als KPN en Sony ITE. In 2003 starte hij als HR-manager BeLux voor Hewlett-Packard Customer Delivery Services. Sinds 2008 was hij HR-manager bij Ingram Micro Belgium.

Zijn ervaring ligt in strategisch en operationeel human resources management met een sterke kennis van de IT-services business. Hij stelt zich als doel het beste uit medewerkers en teams te halen om hen zo te helpen zowel business als persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Sinds augustus 2011 is Tim Delye de nieuwe HR Director bij het IT-bedrijf Steria. Tim rapporteert rechtstreeks aan René Luyckx, CEO van Steria Benelux, en maakt deel uit van het Belgische directiecomité.

Steria Benelux zoekt op korte termijn ongeveer 40 nieuwe medewerkers. “Mijn opdracht is het verder uitbouwen van de HR-afdeling met daarbij een sterke focus op de ontwikkeling van de medewerkers van Steria om zo de organisatie klaar te maken voor de toekomstige uitdagingen”, motiveert Delye.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen